Koncert 2017.10.22. 19:30
Fejérvári Zoltán zongorakoncertje

Jegyárak

1.900 Ft

CAFe Budapest 2017 - A 2017-es nemzetközi zongoraversenyek győzteseinek bemutatkozása • 2.2 

2017 májusában Fejérvári Zoltán nyerte a Montréali Nemzetközi Zongoraverseny fődíját, ahol az utolsó fordulóban Bartók Béla 3. zongoraversenyével aratott fölényes győzelmet. A fiatal művész jelenleg a Zeneakadémia Kamarazene Tanszékének oktatója, felsőfokú tanulmányait Kemenes András, Várjon Dénes és Wagner Rita irányítása mellett végezte, közben két évig a madridi Zsófia Királyné Zeneakadémián tanulhatott Dmitrij Baskirovnál.

Fejérvárit hallhattuk már a Budapesti Fesztiválzenekar, a Nemzeti Filharmonikusok, a Concerto Budapest és a Verbier-i Fesztiválzenekar, valamint a MÁV Szimfonikus Zenekar szólistájaként is.

Olyan neves kamarazenei fesztiválokon vett részt korábban, mint amilyen az amerikai Marlboro Chamber Music Festival és a Kronberg Academy Chamber Music Connects the World program. Olyan karmesterekkel dolgozhatott, mint Fischer Iván, Kocsis Zoltán vagy Gilbert Varga.

Műsor:

Beethoven: Hat bagatell, op. 126

Bartók: Táncszvit, Sz. 77, BB 86

Schumann: g-moll zongoraszonáta, op. 22
 

Szervező: BFTK

További információkért és jegyvásárlásért kattintson ide.

Helyszín

Díszterem A Pesti Vigadó II. emeletén található gyönyörű Díszterem kiváló helyszínt biztosít koncertek, hangversenyek, kulturális események, konferenciák, álló- és ültetett fogadások, gálavacsorák megrendezésére. bővebben a helyszínről