Hírek

VAN ÚJ A NAP ALATT!
2018. 03. 14.
VAN ÚJ A NAP ALATT!
VAN ÚJ A NAP ALATT!

Megérkeztek az új programok és még egy meglepetésünk is van!

A Pesti Vigadó 2018. második negyedéves programjait tartalmazó kiadványt immáron magazin formában lapozgathatja az érdeklődő közönség! A színes programkínálat mellett interjúkat, könyv- és filmajánlókat, érdekességeket, gasztronómiai cikkeket olvashatnak. Keressék a magazint a Házban március 19-től, forgassák bátran, és válogassanak a programokból!

A mai naptól a weboldalon is megtalálják a következő hónapok programkínálatát: számos izgalmas koncert, megannyi kiállítás és díjtalanul látogatható esemény mellett, a Pesti Vigadó otthonául szolgál a Budapesti Tavaszi Fesztivál több rendezvényének is.

Ismét elérkezett az ideje, hogy szélesre tárjuk a Pesti Vigadó kapuit a nagyközönség előtt!  

Idén, a 7. Nyitott Ház alkalmából, május 5-én éjszakába nyúló fesztiválon várjuk a látogatókat. Jöjjenek el és találkozzanak különböző kultúrák néptáncaival és gasztronómiájával. Alkossanak együtt a család kisebb tagjaival gyerekfoglalkozásainkon, a fenntartható design jegyében pedig hazai tervezőkkel. Vegyenek részt idegenvezetéseken, vagy barangolják be a Házat és a kiállításokat saját tempóban. A Díszteremben egy csodálatos énekesnő ad késő esti koncertet. Lesz térzene a Vigadó téren, és megnyílik a terasz is: a lenyűgöző panoráma adott, májustól frissítőkkel élvezhetik az impozáns látványt. A programok és résztvevők személye még meglepetés, a REGISZTRÁCIÓ ÁPRILIS 16-ÁN INDUL!

Jelezze, „Ott leszek" a  Facebook eseményben , hogy minden információról elsőkézből és azonnal értesüljön!

Szenzációs tavasz következik, tartsanak velünk!