Hírek

Kitöltötte a kvízt? Vajon Ön nyert?
2019. 05. 21.
Kitöltötte a kvízt? Vajon Ön nyert?
Kitöltötte a kvízt? Vajon Ön nyert?

A látogatók számára készített Pesti Vigadó kvíz első állomásán a Díszlépcsőházban található Than Mór festményt kellett szemügyre venni, és megjelölni a papíron, melyik bűvös tárgy nem jelenik meg a képen és mely állat látható Tündérszép Ilona mellett.

2019. május 18-án több mint 1500 vendég érkezett a Pesti Vigadóba, akik a romantikus, csodaszép épületben történő barangolás és a két program közötti szünetben tölthették ki a hat kérdésből álló játékos feladványt. 

Rengeteg helyesen kitöltött kvíz került az urnában a nap végére, és 5 db éves kiállításbérlet került kisorsolásra a válaszadók közöttA névreszóló kártya 365 napos ingyenes belépést biztosít a Pesti Vigadó kiállításaira és a látogatható tereibe. 

A nyertesek névsora a következő:

Kővágó Csabáné

Németh Józsefné

Nyirő Dorottya

Tóth Gyöngyi

Szabó László

A gyerekeknek szánt kérdésekre érkezett válaszadók között 3 szerencsés fiatal téritésmentesen vehet részt, osztálytársaival együtt, a Pesti Vigadó egy általuk választott élménypedagógiai foglalkozásán a 2019/2020-as tanévben.

Nyertesek:

Mester Ádám

Pécsi Petra

Vanczák Bianka

Gratulálunk mindenkinek!


Köszönjük, hogy velünk tartottak ezen a napon, és reméljük, hogy sok élménnyel gazdagodtak.

A 9. Nyitott Ház Facebook eseménye már elérhető - jelölje, hogy "Ott leszek", így egészen biztosan elsők között értesül a következő év programjairól!