Hírek

Igazi családi eseménnyé vált a 8. Nyitott Ház
2019. 05. 20.
Igazi családi eseménnyé vált a 8. Nyitott Ház
Igazi családi eseménnyé vált a 8. Nyitott Ház

Együtt álltak sorba a családok különböző korú tagjai a Pesti Vigadóban immáron nyolcadszor megvalósuló rendezvényen.

A 2019. május 18-ai 8. Nyitott Ház a családok minden korosztálya számára kínált érdekességet. A legkisebbek alkotóműhelyben tapasztalhatták meg a kézművesség adta lehetőségeket, családi sétán ismerkedhettek meg a Pesti Vigadóban fellelhető művészeti értékekkel valamint Farkasházi Réka és a Tintanyúl interaktív koncertjén vehettek részt. Minden korosztály lázas élvezettel készítette el egyedi termékeit hazai designerek által tartott workshopjainkon, ahogyan népszerű volt Sudár Annamária és Huzella Péter közös műsora, a kamarazenei koncert és a táncházak is.

A korábbi éveknek megfelelően maximális létszámmal indultak épülettörténeti sétáink, s külön öröm, hogy a résztvevők értékelték a meglepetés táncperformanszokat is. Hosszú sorok alakultak ki a jelmezes fotózásnál, ahol a ruhakölteményeknek köszönhetően egészen a reformkorig utazhattak vállalkozó szellemű vendégeink. Mindehhez a Pesti Vigadó Díszterme és Díszlépcsőháza szolgált csodálatos és utánozhatatlan háttérrel…

A 8. Nyitott Ház alkalmából több, mint másfél ezren választották szombati programjuknak a Pesti Vigadót, köztük egyre nagyobb mértékben találkozhattunk több gyermekes családokkal, ifjú párokkal és fiatalokkal. Mindez azt mutatja, hogy napjaink és a jövő családjai mára egyértelműen magukénak érzik a Nyitott Házat és a Pesti Vigadót.

Nézze meg az eseményről készült fotókat!

Köszönjük, hogy velünk tartottak!