Hírek

Business Excellence díjban részesült a Pesti Vigadó!
2017. 07. 06.
Business Excellence díjban részesült a Pesti Vigadó!
Business Excellence díjban részesült a Pesti Vigadó!

A Pesti Vigadó rendezvényhelyszín kategóriában Business Excellence díjban részesült a szakma támogatásának és a látogatók szavazatainak köszönhetően.

Az idén hetedik alkalommal kiosztásra került Business Excellence díjat 10 kategóriában adták át 2017. július 5-én. A Business Traveller Hungary, az üzleti utazók magazinja ezúttal is saját olvasóit és üzleti partnereit kérte fel, hogy szavazzanak az ország legjobb hivatásturisztikai szolgáltatóira, 10 kategóriában – így szállodától utazási irodán és légitársaságon át az éttermekig adhatták le voksukat. Az egyes kategóriák három jelöltjéről – az olvasók javaslata alapján – most is egy szakmai zsűri döntött. A szavazók ezek közül választhatták ki az általuk leginkább elismert szolgáltatókat, egyúttal lehetőségük volt saját jelöltet is állítani, ez utóbbiak közül a legtöbb jelölést kapó szolgáltatók közönségdíjat kaphattak.

A Pesti Vigadó rendezvényhelyszín kategóriában az olvasók javaslata alapján, a szakmai zsűri döntését követően bekerült a három jelölt közé, ahol a szavazók döntésének következtében idén az élen végzett!

A Pesti Vigadó Nonprofit Kft. gratulál a kategóriák valamennyi jelöltjének, egyúttal köszönjük a szavazóknak a részvételt és a támogatást.

A Best of Budapest & Hungary díjat követően, a Business Excellence díj idén már a második olyan díj, amellyel a Pesti Vigadót a szakma elismeri.

Forrás: turizmus.com